SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Ingyenes szállítás


Az ingyenes szállítás tartalmazza a megjelölt címre történő kiszállítást, a terméket/termékeket maximum a kapuig szállítják INGYEN, a termék kicsomagolásának és átvizsgálásának lehetőségét.

A várható szállítási idő minden terméknél fel van tüntetve, melyet igyekszünk betartani, de tőlünk független tényezők miatt (gyártási idő, anyaghiány stb.) csúszás előfordulhat. A szállítási idő megnövekedése miatt semmilyen reklamációt, kedvezmény kérést nem áll módunkban elfogadni, mivel a megadott szállítási intervallum tájékoztató jellegű.

A szállítás időpontjáról mi tájékoztatjuk a vásárlót, sajnos egyedi igényeket a szállítás napjával, órájával kapcsolatban nem tudunk teljesíteni, mivel egyszerre 8-12 rendelést is szállítanak kollégáink.

Ha az egyeztetett kiszállítási napon a vásároló miatt meghíúsul a termék(ek) átvétele, akkor csak a szállítási díj újbóli megfizetése esetén tudjuk újra szállításba szervezni a bútor(okat).

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bizonyos rendelések esetén a végösszeget előreutalással kérjük kifizetni, mely hiányában nem tudjuk a rendelést teljesíteni. Az ilyen termékek rendelése esetén a vásárlót tájékoztatjuk, a megrendelést beérkezését követően.

Szállítási napon belüli értesítés: az érkezés előtt 60-30 perccel telefonhívás.

A túraútvonalas szállításnál a kiszállítás időpontját az alábbi 3-4 órás időintervallumokban tudjuk meghatározni.
- reggel
- délelőtt
- kora délután
- késő délután


Szállítási terület: Magyarország egész területe.
Szállítási napok: hétfőtől szombatig.
Szállítási idő intervallum: 6:00-20:00
Termék átvizsgálása kiszállításkor: Van lehetőség, kötelező!
Napon belüli időpont választási opció: Minden vásárlónknak próbáljuk a legmegfelelőbb időpont megtalálni, de sajnos választható időpontra nem tudunk szállítani, ugyanis a futár túraútvonalon szállít.
Hová teszi le a szállító: A terméket/termékeket a kapuig szállítják, plusz költségért a lakásába/házába 
Választható fizetési módok: Utánvételes készpénzes fizetés vagy banki előre utalás; banki átutalással: Bankszámlaszám (CIB Bank): 107000487285346151100005), Számlatulajdonos: B&Zs Bútor Kis és Nagykereskedelmi Kft. (Kérjük a közlemény rovatba írja be a megrendelési számát vagy a vásárló teljes nevét! Szállítás előtt két nappal a fizetendő összegnek meg kell érkeznie, ahhoz, hogy könyvelni tudjuk. Számlát kiállítani csak arra a névre, címre tudunk amit a számlázási adatoknál megadott.)
Sikertelen kézbesítés esetén: A 2. kiszállítás esetén 30.000 Ft szállítási díj lesz felszámolva. 

 

Termék átvétele sérülésre, hiányosságra vonatkozó reklamáció:


A termékeket cégünk saját futárral szállítja házhoz, így átvételkor minden esetben lehetőség van a termék átvizsgálására. Kizárólag abban az esetben vegye át a terméket, ha meggyőződött a termék sérülésmentességéről! Átvétel után, sérülésre és hiányosságra vonatkozó reklamációt nem fogadunk el!


14 napos indoklás nélküli elállás


A fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet által meghatározott elállási jog lehetőséget ad arra, hogy a vásárló, amennyiben interneten keresztül rendelte meg a terméket, 14 napig indoklás nélkül elállhasson a vásárlástól. 

Mit is jelent ez?
Azt, hogy a termék átvételétől számítva 14 nap áll a rendelkezésedre, hogy kipróbáld a bútort, amit tőlünk vásároltál. Tehát, ha nem olyan, mint amire számítottál vagy kifogásolni valót találsz rajta, visszaküldheted nekünk, és mi visszatérítjük termék vételárát. Neked csak a visszaszállításról kell gondoskodnod, és arról, hogy az elállási időn belül értesíts minket. Javasolt e-mailben megtenni ezt (lap alján elállási nyilatkozat), de postai úton (ajánlott vagy tértivevényes levél) is megteheted.


Rakodás:

A kiszállított bútorok házba és lakásba bevitele külön költséget jelent, melyet a rakodási feltételek függvényében állapítunk meg. Akkor sem ingyenes a rakodás, ha ingyenes akciónk keretében rendelte meg a terméket, illetve termékeket.
Házhoz szállítás (Kaputól - Kapuig)

150.000 Ft feletti rendelés esetén  / Termék

Házba Szállítás:
Családi ház terasz,udvar (5.000 Ft)
Családi ház szoba (6.000 Ft)
Családi ház emelet (Helyszínen egyeztetés)
Földszint (8.000 Ft)  
1.Emelet (9.000 Ft)  
2.Emelet (10.000 Ft)
3.Emelet (11.000 Ft)
4.Emelet (12.000 Ft)
5.Emelet (15.000 Ft)
6.Emelet (16.000 Ft)
7.Emelet (17.000 Ft)
8.Emelet (18.000 Ft)
9.Emelet (19.000 Ft)
10.Emelet (20.000 Ft)
11.Emelet (22.000 Ft)

Az árak termékenként értendők !
Teherlift esetén az árak kedvezményesebbek
Ha a megrendelő nem tud biztosítani parkolóhelyet az épület előtt az ár változhat. 
A franciaágyakra és a csavaros termékekre a maximális szerelési költség 2000 Ft lehet.
Az árak TÁJÉKOZTATÓ jellegűek, pontosítani a helyszínen a szállító kollégákkal lehetséges!
A helyszínen csak készpénzben lehet fizetni.

 

150.000 Ft alatti rendelés esetén  / Termék

Házba Szállítás:
Családi ház terasz,udvar (4.000 Ft)
Családi ház szoba (5.000 Ft)
Családi ház emelet (Helyszínen egyeztetés)
Földszint (7.000 Ft)  
1.Emelet (8.000 Ft)  
2.Emelet (9.000 Ft)
3.Emelet (10.000 Ft)
4.Emelet (11.000 Ft)
5.Emelet (13.000 Ft)
6.Emelet (14.000 Ft)
7.Emelet (15.000 Ft)
8.Emelet (16.000 Ft)
9.Emelet (17.000 Ft)
10.Emelet (18.000 Ft)
11.Emelet (20.000 Ft)

Az árak termékenként értendők !
Teherlift esetén az árak kedvezményesebbek
Ha a megrendelő nem tud biztosítani parkolóhelyet az épület előtt az ár változhat. 
A franciaágyakra és a csavaros termékekre a maximális szerelési költség 2000 Ft lehet.
Az árak TÁJÉKOZTATÓ jellegűek, pontosítani a helyszínen a szállító kollégákkal lehetséges!

Az áraink nettó árak, Nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁT !

Szerelés:

Nem vállalunk felelősséget a vásárló otthonának kialakítása miatt felmerülő problémákért, például a padló egyenletlenségéből fakadó problémákért.

A Házhozszállítás menete
 

A szállítás előtt 2-5 munkanappal telefonon egyeztetjük önnel a szállítás napját és napszakát. Pontos órát sajnos nem tudunk mondani vásárlóinknak, mivel egyszerre több címet szállítunk és a kiszállítási, illetve a forgalmi tényezők függvényében változhat a tervezett érkezés időpontja. Érkezés előtt 30-60 perccel a szállító kollégák a szállítás napján telefonon értesítik a vevőt az érkezésük becsült időpontjáról.

4.6 Házba szállítás: A házba vagy lakásba beszállítás, elemeltre felvitel (a kiszállítás költségen felül) külön költséget jelent. A beszállítási munkát kizárólag cégünk szakértő dolgozói végzik. Amennyiben a megrendelt termék nem fér be az ajtón vagy a kívánt helyre, ez nem az eladó felelőssége, cégünk visszavenni a terméket nem köteles!